Snart är det dags för din första dag som Chalmerist

9 July, 2019, 13:37 av: nollkit

Hallå alla nyantagna IT-studenter!

Välkomna till Chalmers och speciellt till IT-sektionen. Vi som skriver det här är NollKIT, IT-sektionens mottagningskommité. Vi är ett gäng på 7 personer som har spenderat mycket av vår fritid på att ni ska få en så bra start på Chalmers som möjligt. Men mer om oss kan ni läsa i modulen (en liten bok med information) som vi har skickat till er via post. Har ni inte fått den så kan ni även läsa den digitalt via den här länken: https://nollk.it/modulen/

Er första dag:

Första dagen för er på Chalmers kommer att vara Tisdagen den 20:e augusti, start klockan 08:30 på Götaplatsen. Där kommer ni träffa på P.R.I.T. (IT-sektionens PR och Rustmästeri). Mer om första dagen, P.R.I.T. och resten av mottagningen finns även den i modulen.

Vi ser så fram emot att träffa er!
NollKIT
– Din familj på Chalmers